Notebookok igénylés

Tisztelt Szülők!

Örömmel értesítjük, hogy 2023. november 30-ig elérhető az 5. és a 6. évfolyamos diákok szülei/törvényes képviselői számára a regisztrációs lehetőség az RRF-1.2.1 projekt keretében kiosztásra kerülő, oktatási célú, személyes használatú notebookok igénylésére.

A személyes használatra szolgáló IKT-eszköz átvételéhez a szülőnek/törvényes képviselőnek regisztrálnia kell eszközigényét a KRÉTA Rendszerben elérhető „Tárgyi eszköz ügyintézés” felületen legkésőbb november 30-ig.

Kérjük, hogy a határidő lejárta előtt minden, eszközt igénylő diák esetében történjen meg a regisztráció!A regisztráció menetéről ezen a linken olvashatnak a szülők.
https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=75104834

Ezeknek az évfolyamoknak tervezetten 2024 tavaszán kerülnek kiszállításra az eszközök a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ tájékoztatása szerint.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy 2023. szeptember 27. napjával módosult a Tanulóknak szóló ÁSZF, melyet a Klebelsberg Központ honlapján is elérhetnek, illetve megjelenik majd a szülők számára a regisztráció során is.
Az idei tanévben már ezt, az 1. számú módosítással egységes szövegű ÁSZF-et kell elfogadni a regisztráció során.

Tököl, 2023. 11. 13.                                                                                    Solymosi Nikolett

                                                                                                                               igazgató 

 

Kategória: Hírek | A közvetlen link.