Szeltner Karina, Kovács Nóra (5.d): A farsang

     A farsang január 22-én, pénteken délután négykor kezdődött a Művelődési Házban a keringővel és a palotással. Nagyon szép volt!
     Utána következtek az osztálytáncok és a jelmezesek.  A zsűri 3 tanárból és 4 diákból állt. Az első produkció a ,,Minyonok”,  a második a ,,Sztárban sztárban-,,sztár” ’’, a harmadik a ,,Zombi apokalipszis” volt. Utánuk a ,,Smoke everyday” lépett színpadra, aztán a ,,Kalóztánc”, majd végül Fekete Erik és Póka Marci adtak elő egy robottáncot. A nyertesek egy vagy több tortát kaptak. Az első helyezett  a ,,Sztárban sztárban-,,sztár” ’’ lett, a második a ,,Kalóztánc”, mivel nehéz volt dönteni, ezért két harmadik helyezett is született. A ,,Minyonok” és a ,,Smoke everyday”. Különdíjasok is lettek. Az 1. Póka Marci és Fekete Erik robottánca, a 2. a ,,Zombi apokalipszis”. A jelmezesek közül az első helyezett a Lipton teafilter, Soós Viktória lett, a második a minyon, Szilágyi Jelena és a Perzsa íjász, Rényei Martin holtversenyben.
     Ezután következett az ünneplés és a tánc. Nagyon sokat táncoltunk, és jól éreztük magunkat! Alig várjuk már a jövő évi farsangot, hogy megint jót mulathassunk!

image018image019🙂