5. évfolyamosok számára notebookok igénylése

Tisztelt 5. évfolyamos Szülők!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy az RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosítószámú „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” című projekt keretében eredményes közbeszerzési eljárást folytatott le a Klebelsberg Központ és a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt., melynek köszönhetően 125.298 darab notebook kiosztása valósulhat meg ebben az évben.

Örömmel értesítjük, hogy 2024. szeptember 13. és 30. között elérhető az 5. ( és 9., valamint a hatosztályos gimnáziumok 7.) évfolyamos tanulóinak szülei/törvényes képviselői számára a regisztrációs lehetőség az RRF-1.2.1 projekt keretében kiosztásra kerülő, oktatási célú, személyes használatú notebookok igénylésére. A regisztrációt követően kiszállításra kerülő eszközök egységes műszaki tartalommal rendelkeznek, azaz 11,6”-os érintőkijelzővel, 128 GB tárhellyel és 4 GB DDR4 memóriával.

A regisztrációval és az adminisztrációval kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni:

Az 5. évfolyamon tanuló diákok igényelhetnek szüleiken/törvényes képviselőiken keresztül IKT-eszközt.

 A szülők/törvényes képviselők 2024. szeptember 13. és 30. között tudnak regisztrálni a KRÉTA Rendszeren keresztül.

      A regisztráció menetéről ezen a linken olvashatnak a szülők.

       https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=75104834

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy 2024. április 30. napjával módosult a Tanulóknak szóló ÁSZF, melyet a Klebelsberg Központ honlapján is elérhetnek, illetve megjelenik majd a szülők számára a regisztráció során is. Az idei tanévben már ezt, a 2. számú módosítással egységes szövegű ÁSZF-et kell elfogadni a regisztráció során.

Végül szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a kiosztásra kerülő notebookok a Klebelsberg Központ által a 2024. június 7. napján megkötött vagyonbiztosítási szerződés hatálya alá esnek – az eddig kiosztott notebookokkal azonos feltételekkel, amelyekről ezen a linken olvashatnak. Kérjük, az érintett szülők figyeljenek erre is.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.