Tájékoztatás a nyári gyermekfelügyeletről 2024.VI.24.- 2024.VIII.30-ig

Tisztelt Szülők!

A nyári napközis gyermekfelügyelet 2024. június 24-től augusztus 30-ig az iskola Kisfaludy utcai épületében lesz, hétköznapokon 800-1600 óráig !

Az 1997. évi XXXI. tv. rendelkezik a gyermekek napközbeni ellátásáról.

A gyermekfelügyelettel kapcsolatos ügyintézés (ügyelet kérése, lemondása, étkezési csekk kérése) a Kisfaludy utcai épületben történik. 8-16 óráig hívható telefonszámok:                   06 24/531 895  vagy  06 30/354 2447

Az igénylőlap letölthető az iskola honlapjáról, amit a Kisfaludy utcai titkárságra le kell adni (személyesen vagy emailben) legkésőbb a kért ügyeleti hetet megelőző csütörtök reggelig.

lakoteleptitkarsag@wsiskola.edu.hu

A levél tárgyához írják be: Nyári gyermekfelügyeleti igény

 Étkezés: Azokra a hetekre, amelyekre a gyermek felügyeletét kérték, a 3-szori étkezés biztosított, amennyiben az azt megelőző héten csütörtök délelőttig leadták az étkezés befizetéséről szóló csekket a portán, titkárságon. Csak ebben az esetben tudunk étkezést rendelni a gyermeknek!

Reggeli: 830-kor        Ebéd: 1200-kor        Uzsonna: 1500-kor

Az étkezés befizetése utalással is történhet az alábbi számlaszámra:

11742252-15393290
Tököl Város Önkormányzata

A közlemény rovatba be kell írni : a gyermek nevét, gyermekfelügyelet ….-tól …..-ig (dátum)

A sikeres tranzakcióról a banki visszaigazolást az iskola email címére kell elküldeni ahhoz, hogy az étkezést megrendeljük.

Ha a gyermek mégsem jön a felügyeletre, azt minden nap 830-ig le kell mondani a fenti telefonszámok egyikén.

Kérjük, hogy a gyermekfelügyelet ideje alatt a szülők, nagyszülők, nagyobb testvérek elérhetőek legyenek telefonon. Allergiát, gyógyszerérzékenységet kérjük, jelezzék!

Amennyiben lehetőség lesz rá, a felügyelő pedagógusok programokat is szervezhetnek (pl: séta, fagylaltozás, játszótér). A költségek a szülőt terhelik, erről értesítést kapnak.
A felügyeletre behozott saját játékokért, értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!

Lázasan, betegségre utaló jelekkel, gyermeket NEM fogadunk be az ügyeletbe! Továbbra is fokozottan ügyelni kell a higiéniai szabályokra, a kézfertőtlenítésre!

Érkezés/ távozás minden nap a főbejáratnál! 

Írásban kérjük átadni a pedagógusoknak, hogy ki és mikor viheti el a gyermeket a felügyeletről, vagy ha egyedül mehet haza!

Jelentkezési lap ide kattintva letölthető

 

Tököl, 2024. május 24.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.