Tájékoztató

Tisztelt Szülők!

Iskolánk hagyományos tavaszi programjai közé tartoztak a nyílt napok, a hétvégi iskolanyitogató rendezvények, összevont szülői tájékoztatók a beiratkozásról. Az idei évben is –  hasonlóan az előző évhez –  a COVID-helyzet miatt rendkívüli szabályokat kell betartanunk. Ennek legfőbb lényege a kapcsolattartások, a személyes kontaktusok minimalizálása. Ezért sajnálatos módon ezeket a rendezvényeket nem tudjuk idén sem megtartani.

            Fontos feladatunknak tartjuk viszont azt, hogy naprakészen tájékoztassuk a leendő első évfolyamos diákjaink szüleit a beiratkozásról, az online lehetőségekről, az elvégzendő feladatokról, a beszerzendő dokumentumokról, a határidőkről, és egyáltalán, az intézmény arculatáról, a választható lehetőségekről.

            Ezért kérem Önöket, hogy folyamatosan figyeljék honlapunkat, ahol informálódhatnak a legfontosabb teendőkről a Beiratkozás menüpont alatt, ahol megtalálhatják a beiratkozással kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket (GY.I.K) az azokra adott válasszal, így Önök is megoldást kaphatnak kérdéseikre. Ha mégis maradtak megválaszolatlan kérdések, akkor az intézmény elérhetőségein vegyék fel a kapcsolatot a beiskolázásért felelős vezetőkkel: Solymosi Nikolett alsós igazgató helyettessel, illetve velem Giczi Miklós intézményvezetővel.

Bízom abban, hogy az idei év beiratkozása is zökkenőmentesen zajlik majd.

Tököl, 2021. 03. 03.

Tisztelettel: Giczi Miklós

Kategória: Hírek | A közvetlen link.