Szülők-Nevelők Bálja

Tisztelt Szülők, Tisztelt tököli Vállalkozók!

Immár 17 éven keresztül minden január és február az iskolánk életében a „Szülők-Nevelők Bálja” szervezésével telt el. Iskolánk diákjai, azok szülei lázasan készültek erre a fontos eseményre. Egy maroknyi lelkes szervezőcsapat járta a város üzleteit, vállalkozásait támogatásokat, felajánlásokat gyűjtve. A pedagógusok reggelente titokban készültek a meglepetés műsorra, engem is bevonva, a rám kitalált szereposztással kész tények elé állítva.
A COVID-19, mint minden egyéb közösségi rendezvényt, ezt is elsöpörte és felülírta sajnos.
Szomorúan kell tudomásul vennünk, hogy az idei bál is elmarad. Szomorúan, hisz a bál, mint Tököl város egyik rangos eseménye, és az ott fellépő 8. évfolyamosok nyitótánca, mindenki számára egy életre szóló emlék maradt.
Nem titkolom azt sem, hogy a bál jótékonyságú jellege miatt komoly anyagi támogatást is biztosított az alapítványunknak.
Bizonyára emlékeznek arra, hogy minden alkalommal egy kivetítőn mutattuk meg, hogy mire fordítottuk az Önök felajánlásait, és mi a cél, amit a következő évben kitűztünk magunk elé.
Szeretném, hogy kitűzött céljaink – annak ellenére, hogy a bált nem tarthatjuk meg – a következő évben is megvalósulhassanak. Ezért kérem Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten idén is támogassák az alapítványunkat akár közvetlenül, vagy az osztályfőnököknél és az iskola portáin elérhető támogatójegyek megvásárlásával!

Az Aradi úti épületben a folyosói szekrények átépítése a vége felé közelít. Az eddig elkészült szekrényeket mind a báli bevételekből finanszíroztuk. Szeretnénk ezt a munkát befejezni!
A Pesti úti tagintézményben végre elkészült a kerítés! Itt az ideje, hogy egy kulturált iskolaudvart hozzunk létre.
Ezek a következő év céljai; ezekhez kérem az Önök segítéségét!
Bízom benne, hogy a következő évben újra személyesen találkozhatunk azokkal a támogatóinkkal, Önökkel, akik a legnehezebb helyzetben is segítik a Tököli Weöres Sándor Általános Iskola munkáját, és fontos számukra, hogy a tököli gyerekek méltó körülmények között tanulhassanak.
Alapítványunk címe:
Tököli Általános Iskoláért Alapítvány (2316 Tököl, Aradi utca 56.)
Alapítványunk számlaszáma: Takarékbank Zrt. 65500161-3110725153000004
Adószám (az adó 1%-ának felajánlásához): 18686438-1-13
Támogatójegy (500,-Ft/db) vásárolható az osztályfőnököknél, valamint a portákon.

Tököl, 2021. 02. 03.

                                                   Köszönettel és tisztelettel: Giczi Miklós intézményvezető

Kategória: Hírek | A közvetlen link.