Hírek kategória bejegyzései

Az iskolai élettel kapcsolatos információk.

Mesterségek hete 2018 november 26-30.

  Több hetes készülődés előzte meg ezt a projekthetet a napköziben. Célunk: hagyományőrzés és hagyomány tiszteletére nevelés. Projekt témája: Mesterségem címere… Mesterségek régen és most Mottó: „Hagyományok ápolásában               mindig azt tartsuk szem előtt,               hogy mit meríthetünk belőle,               … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Pályázati felhívás – Iskola büfé

Pályázati felhívás helyiség bérlésére és iskolai büfé üzemeltetésére: Ide kattintva megtekinthető A mellékelt átláthatósági nyilatkozat innen letölthető

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Tanítási szünetek alatti felügyelet

Tisztelt Szülők!             Hivatkozva a tanév rendjében kiírtakra a 2018 december 1. és 15. (szombat) munkanap, de iskolánkban tanítás nem lesz.           A szünet munkanapjaira eső időszakra (2018. december 1 és 15.) a tanulók felügyeletére, illetve az étkezésre vonatkozó szülői … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

A Középiskolai beiratkozásról szóló tájékoztató

A tájékoztatók az alábbi hivatkozásokra kattintva érhetők el. Tájékoztató a középfokú beiskolázás központi írásbeli vizsgáiról KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső    

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Fogadóóra 2018 november 14-15.

Aradi úton 2018. november 14. 17:00-19:00 Kisfaludy  úton  2018. november 15. 17:00-19:00 Az Aradi úti fogadóóra terembeosztása ide kattintva tölthető le A Kisfaludy úti fogadóóra terembeosztása ide kattintva tölthető le

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Szombati munkanap 2018. november 10.

A nemzetgazdasági minisztérium rendelete (9/2017.(v.19.) ngm rendelet) alapján 2018 november 10. szombat munkanap lesz. Pénteki órarend, 4 tanítási óra lesz megtartva. Tanulószoba nem lesz. Napközi összevont csoportban.                           … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Őszi szünettel kapcsolatos tájékoztatás

Tisztelt Szülők!             Hivatkozva a tanév rendjében kiírtakra az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2018. október 26. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap 2018. november 05. (hétfő) lesz.           A szünet munkanapjaira eső időszakra (2018. október 29-30-31.) … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Ünnepi megemlékezés 2018 október 19.

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! AZ 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC  évfordulója alkalmából tartandó ünnepség  11:00 kor kezdődik az Aradi utcai Sportcsarnokban.  Megjelenés kötelező,ünneplő öltözetben! Tanítás 12-óráig tart. Tanulószoba nem lesz megtartva. Napközi összevont csoportban. A Kisfaludy utcai tagintézmény tanulóit autóbusszal szállítjuk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Idősek világnapja projekthét a napköziben október 1-5

Október első hetében az idősek világnapja alkalmából a témához kapcsolódó projekthetet tartottunk a napköziben. Mivel a gyerekek a legtöbb tapasztalatot az idősekkel kapcsolatban saját nagyszüleik révén szerzik, ezért a családot is beemeltük a projektbe. A nevelői beszélgetések során szóba került … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Szombati munkanap 2018 október 13.

A nemzetgazdasági minisztérium rendelete (9/2017.(v.19.) ngm rendelet) alapján 2018 október 13. szombat munkanap lesz. Hétfői órarend, 4 tanítási óra lesz megtartva. Tanulószoba nem lesz. Napközi összevont csoportban.                           … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!