Hírek kategória bejegyzései

Az iskolai élettel kapcsolatos információk.

Álláshirdetések a Tököli Weöres Sándor Általános Iskolában

A pályázatokkal kapcsolatos részletek az alábbi hivatkozásokra kattintva tölthetők le. Angol szakos tanár Iskolapszichológus Matematika-bármely szakos tanár Magyar-bármely szakos tanár    

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Sulikézi Fesztivál 2018.

Fesztiváloztunk! A tököli szivacs kézilabdás gyerekek “A kézilabda az iskolában “program keretén belül részt vehettek a Sulikézi Fesztiválon. Köszönjük a Kézilabda Szövetségnek a rendezést és a lebonyolítást, a szülőknek az egész éves munkánkhoz a támogatást. Földes Lilla és Waldmann Erika … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Étkezési csekk

Tisztelt Szülők! Az étkezési csekkeket (napközi és menza) augusztus 13.-tól 17.-ig vehetik át az iskola Kisfaludy úti épületében; augusztus 21-től 24-ig pedig az Aradi úti épületben.                   A befizetett csekkeket legkésőbb augusztus 27.-én … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Tanévnyitó 2018. szeptember 3.

Az évnyitó időpontja: 2018. szeptember 3. (hétfő) 8:00 óra, Sportcsarnok. Megjelenés ünneplőben! A Kisfaludy úti  épület diákjait a tanévnyitó ünnepség után autóbusszal szállítjuk át. Ezen a napon három osztályfőnöki órát tartunk 11:45-ig.

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Tanévkezdési információ 1-4. osztályosoknak

Elsős szülői értekezlet időpontja: 2018. augusztus 28. kedd 17:00 órától, az Aradi úton 1.a és 1.b, valamint a Kisfaludy úton 1.c osztálynak. 1-4. osztályosok részére a tanévkezdéshez szükséges felszerelések listája letölthető itt: Felszerelések listája

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Javítóvizsgák 2018. augusztus 28.-29.

Javítóvizsgák időpontjai: 2018.augusztus 28-29. (kedd, szerda) az Aradi úti épületben. Bizonyítványt és a kiadott feladatokat, füzeteket feltétlenül hozza magával a tanuló, ezek nélkül nem kezdheti meg a javítóvizsgát!  

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Iskolai nyári ügyintézés rendje

Tisztelt Szülők! A nyári időszakban,intézményünkben – Aradi utca. 56., I.emelet – kéthetenként,szerdán, 08.00 – 13.00 óráig van iskolai ügyelet, ügyintézés. Ügyeleti napok: 2018. július 4., július 18., augusztus 1., augusztus 15., augusztus 29. Titkárság

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Tájékoztatás a 2018. évi nyári napközis felügyeletről

Tisztelt Szülők! A nyári napközis felügyelet június 18-tól augusztus 31-ig lesz a Kisfaludy úti épületben, hétköznapokon 8:00-16:00 óráig. Az 1997. évi XXXI. tv. rendelkezik a gyermekek napközbeni ellátásáról. A felügyelettel kapcsolatos ügyintézés a Kisfaludy épületben történik. Azokra a hetekre, amelyekre a gyermek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Nyári ügyelet alatti étkeztetés

Tisztelt Szülők! Jövő héten indul az iskolai ügyelet. Hetente osztjuk a csekkeket és minden héten csütörtökig kérjük leadni a befizetett csekket vagy az igazoló szelvényt. Amennyiben nem tart igényt az előre leadott ügyeletre, kérem ezt időben jelezni szíveskedjen az alábbi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Tankönyvrendelés 2018/19. tanév

Tájékoztatás a 2018/19. tanévi tankönyvrendeléssel kapcsolatban ide kattintva.

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!