Pályázati eszközeink

uPointer 2

Ez az eszköz úgy használható, mint egy interaktív tábla, csupán csak egy projektor kell hozzá, és némi falfelület. A számítógép kivetített képét az eszköz felismeri, és letapogatja, ami után egy speciális toll segítségével bárhol (sima tábla, fal, stb.) intraktív formában dolgozhatunk tovább.

Az eszközből az iskola 6 darabot szerzett be.

További információ: http://www.encotrade.hu/upointer-termek

Acer One 10 tabletek

Ezek a tabletek igazából kis méretű laptopok (netbook). A kijelzőjük érintőképernyős, és a billentyűzet egyszerűen leválasztható, így valóban használható tabletként is, akinek kényelmesebb így. Az eszközökön Windows operációs rendszer fut, így az asztali gépeinkkel teljesen kompatibilisek.

A tabletből 20 darabot kaptunk.

Lenovo V330 notebook

Ezek a hordozható számítógépek kétféle konfigurációval érkeztek hozzánk. Az egyik típus nagy teljesítményű, Intel i7 processzorral, 8 GB memóriával és 256 GB SSD háttértárolóval a nagyobb rendszerigényű multimédiás szoftverek zökkenőmentes futtatására alkalmazhatók. A másik konfigurációban Intel i3 CPU, 4 GB RAM és 1 TB merevlemez található. Ezek a gépek egyaránt használhatóak a tanórákon, valamint a pályázathoz kapcsolódó adminisztrációs munkákhoz is.

Az i7 konfigurációból négy, az i3-ból 6 gépet kaptunk.